Products and Services PRODUCTS & SERVICES

Intercept X behaalt de hoogste score in de NSS Labs 2019 Advanced Endpoint Protection (AEP) Group Test

Sophos is groot voorstander voor het onafhankelijk testen van cybersecurity producten waar de consumer markt mee geholpen wordt door te leren wat goed werkt voor hun omgeving en het verbeteren van de bestaande technologie in plaats.

NSS Labs heeft de 2019 AEP Group Test gepubliceerd op 5 maart. In deze test is de Sophos next-gen endpoint oplossing Intercept X opgemerkt, doordat deze uit de test kwam met de hoogste security effectiviteit en de meest efficiënte TCO (total cost of ownership) van de 19 endpoint security producten die zijn getest.

Ondanks dat de resultaten in lijn lagen met onderzoeken die Sophos zelf heeft uitgevoerd en waar we zeker trots op zijn, raden we sterk aan dat elk bedrijf de effectiviteit van een oplossing evalueert door het gebruik van verscheidene onafhankelijke data punten en een beoordeling uit te brengen hoe de oplossing fungeert in je eigen omgeving.

In de afgelopen jaren zijn er grote vorderingen gemaakt in het testen van het cybersecurity landschap en de daarbij behorende oplossingen. Sophos beveelt aan om het testen zo eerlijk, streng en transparant mogelijk te houden waarbij goed samengewerkt wordt tussen de verschillende partijen. Tevens zou een tester moeten proberen om de threat environmet te repliceren zoals het eruit ziet voor klanten en niet alleen volgens de voorwaarden van het lab. Het lab dient samen te werken met vendoren om de omgeving op de juiste wijze te configureren. Ook moeten de vendoren het makkelijk maken voor de labs om hun producten te kunnen testen. Tot slot dienen de labs de klanten te motiveren om te specificeren welke features gereviewed dienen te worden.

Als een supporter van anti-malware testing standards en Board member van AMTSO, Sophos CTO Joe Levy erkent ondanks dat derde partijen van cybersecurity tests niet perfect zijn, ze toch zeker veel waarde bieden.

Measuring cybersecurity product effectiveness is unimaginably complex. With threats and attack techniques increasing and evolving at an ever-accelerating rate, testing houses need to make extraordinary investments in their laboratories if they are to produce meaningful and rigorous measurements of cybersecurity product effectiveness. But just like all cybersecurity products are not equal, not all testing houses are equal and this remains somewhat opaque to the consumers of their reports, particularly when there is insufficient transparency around methodologies or execution details. Competent independent testing labs provide a great service to vendors and buyers, and are critical to the cybersecurity ecosystem to drive higher standards of protection for all.

Wij zijn blij om te zien dat onze producten goed uit de test komen door derde onafhankelijke partijen en het ontvangen van awards, en we moedigen je aan om zelf de details van het testrapport te ontdekken op www.sophos.com.

Ben je al uit je keuze, dan kan je direct hier een gratis trial proberen van Intercept X.

 

Read Similar Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *