Sophos op Infosecurity Nederland 2017

Sophos NewsDistributeurs Sophosend userInfosecurityMark LomanPartnersSophosSophos Partner Portal

Infosecurity Nederland 2017
Sophos staat ook dit jaar weer op de Infosecurity Nederland. Infosecurity.nl is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional. Vraag nu een gratis ticket aan om binnen 1 dag volledig op de hoogte te zijn van de recente ontwikkelingen.

Sophos
Wij verwelkomen je graag op onze stand tijdens Infosecurity Nederland. Onze stand (stand nr. 01.D065) staat centraal in de hal naast het grote food court. bekijk hier de plattegrond voor de snelste weg naar onze stand. Tijdens dit tweedaagse evenement geven wij zowel op 1 als 2 november van 13:00 –13:45 uur een inspirerende sessies in Theater 01: Technology Arena. Schrijf je hier vandaag nog in voor 1 van onze presentaties!

Sophos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.