Products and Services PRODUCTS & SERVICES

Infosecurity Nederland 2017
Sophos staat ook dit jaar weer op de Infosecurity Nederland. Infosecurity.nl is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional. Vraag nu een gratis ticket aan om binnen 1 dag volledig op de hoogte te zijn van de recente ontwikkelingen.

Sophos
Wij verwelkomen je graag op onze stand tijdens Infosecurity Nederland. Onze stand (stand nr. 01.D065) staat centraal in de hal naast het grote food court. bekijk hier de plattegrond voor de snelste weg naar onze stand. Tijdens dit tweedaagse evenement geven wij zowel op 1 als 2 november van 13:00 –13:45 uur een inspirerende sessies in Theater 01: Technology Arena. Schrijf je hier vandaag nog in voor 1 van onze presentaties!

Sophos

Read Similar Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *