Sophos op Infosecurity Nederland
Products and Services PRODUCTS & SERVICES

Sophos op Infosecurity Nederland 2014

Op woensdag 29 en donderdag 30 oktober 2014 opent de Jaarbeurs zijn deuren voor een nieuwe editie van Infosecurity.nl, het grootste Security-event van Nederland. Sophos is ook dit jaar weer van de partij en zal ook enkele presentaties verzorgen tijdens de beurs. Het beloven twee drukke en inspirerende dagen te worden.

Bezoek Sophos op stand D087 en maak kans op een eigen Sophos Surfboard

Kom tijdens een van de twee dagen langs op stand D087, laat je visitekaartje achter en maak kans op een eigen Sophos Surfboard!

Daarnaast kunt u ook terecht bij twee van onze distributeurs die op Infosecurity aanwezig zijn als u op zoek bent naar meer informatie over Sophos. Bezoek zeker ook:

  • Contec op stand D130
  • Crypsys op stand B122

Sophos presenteert op Infosecurity.nl

Sophos zal tijdens Infosecurity.nl twee presentaties verzorgen. Een daarvan is de keynote van James Lyne waarin hij o.a. dieper ingaat op de resultaten van Warbiking Amsterdam. Voor de sessie van James zijn nog een beperkte hoeveelheid plekken beschikbaar, meld je dus snel aan voor deze sessie via deze link!

Keynote James Lyne: Everyday Cybercrime – and what you can do about it

How do you pick up a malicious online virus, the kind of malware that snoops on your data and taps your bank account? Often, it’s through simple things you do each day without thinking twice. James Lyne reminds us that it’s not only the NSA that’s watching us, but ever-more-sophisticated cybercriminals, who exploit both weak code and trusting human nature. During his presentation he will show you just how easy it is to get hacked and he’ll also share the results of his recent Warbiking tour through Amsterdam! Just how safe are the Wi-Fi and mobile networks in our own capital?

How to make complete security simple – your IT security roadmap for 2015

Uit recente onderzoeken is gebleken dat ruim 48% van IT organisaties moeite heeft met het onderhouden van hun beveiliging en compliance onder gebruikers en 44% ontbreekt het aan voldoende mensen of resources om dit goed te onderhouden. Hoe kan men dan naar 2015 hier op een goede manier mee omgaan? Waar moet je als IT organisatie absoluut op letten? In deze presentatie laat Pieter Lacroix aan de hand van onderzoeken en business cases zien hoe je op een simpele manier omgaat met je IT security. Daarnaast laat Pieter ook zien wat je als IT professional naar 2015 toe van Sophos kunt verwachten. Een must-see voor iedere IT organisatie!

Meld je gratis aan via Sophos

Meld je aan via deze link en ontvang je eigen gratis toegangskaart! We zien je graag de 29e of 30e oktober bij ons op stand D087.

 

 

Read Similar Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *