Products and Services PRODUCTS & SERVICES

The countdown has begun!
10, 9, 8, 7, 6, …. Het aftellen is letterlijk begonnen. Nog 10 dagen en dan is het zover, de 6de editie van de Sophos Day in Nederland. Het grootste regionale evenement van het jaar en dat is te merken! We hebben op het moment van schrijven bijna 500 inschrijvingen en nog slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je vandaag nog in voor Sophos Day Nederland

Doe mee met onze grootste en meest inspirerende Sophos Day!
Doe mee met ons op de Sophos Day en ontdek hoe in het echte leven cyber aanvallen eruit zien, hoe je het bewustzijn kan bevorderen binnen je eigen organisatie en netwerk en vooral welke Sophos oplossingen zijn of zullen worden ontwikkeld om jezelf en degenen om je heen beter te beschermen.

Kortom, je wilt deze Sophos Day-editie niet missen. Zorg ervoor dat je 5 oktober in je agenda blokkeert en je vandaag registreert! Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Registratie Sophos Day Nederland

Agenda Sophos Security Day Netherlands
Benieuwd naar ons programma voor deze inspirerende dag, nieuws en updates. Hou dan onze website, blog en/of social media in de gaten.

Wij verwelkomen je graag op 5 oktober 2017.

Sophos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *