Hap jij toe?

Corporate

In het afgelopen jaar is het aantal phishing-aanvallen enorm gestegen, omdat hackers hun tactieken blijven verfijnen, verbeteren en toepassen. Zij verdienen aan de Malware-as-a-Service op het dark web. De statistieken maken ons dat nog eens goed duidelijk:

  • 58% van alle inkomende e-mail is spam;
  • 77% van alle spam e-mail bevat een kwaadaardig bestand;
  • 41% van alle IT’ers rapporteert dagelijks een phishing-aanval;
  • 62% van de bedrijven traint hun werknemers niet om phishing-aanvallen te herkennen;
  • Ruim €4 miljard is het bedrag dat bedrijven wereldwijd verliezen doordat zij en hun werknemers in een phishing-aanval trappen.

Maar het grootste probleem op de Benelux markt blijft human error.. 52% van de IT verantwoordelijken geeft toe dat hun werknemers de veroorzakers zijn van beveiligingsinbreuken. Echter stijgt dit percentage flink naar 59% zodra zij toenemen in de bedrijfsgrootte met 750+ werknemers. Daar werknemers actief zijn op verschillende soorten functies, niveaus en belangen, is het noodzaak om hen op een interactieve en eenvoudig begrijpbare wijze op te leiden. En dat is mogelijk!

Train nu je werknemers, geheel in het Nederlands, met de gratis evaluatie van Phish Threat! Verstuur gesimuleerde phishing-aanvallen en trainingen om bewustwording te vergroten op het gebied van security en human errors. Doe dit met meer dan 100 aanpasbare templates welke volledig gethematiseerd zijn op de Benelux markt. Wij stellen jou graag over een maand nog eens de vraag: ‘Hap jij toe?’.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.