XG Firewall nu ook beschikbaar op Sophos Central

CorporateEarly Access ProgramXG Firewall

Het Early Access Program (EAP) van de XG Firewall management via Sophos Central is nu beschikbaar! Probeer de testversie nu.

Zoals je waarschijnlijk al wist is Sophos Central een handig cloud-management platform voor alle Sophos producten, waaronder nu ook XG Firewall. Het maakt de dagelijkse set-up, monitoring en beheer van je netwerkbeveiliging een stuk eenvoudiger. Je kan nu gemakkelijk en snel al je XG Firewalls in Sophos Central zetten welke een beveiligde toegang geeft vanaf elke locatie.

Met de laatste toevoeging van de XG Firewall aan Sophos Central is het mogelijk om al je Sophos Synchronized Security producten te beheren via één cloud platform. Intercept X, mobile, e-mail, wireless en nog veel meer producten zijn beschikbaar via Sophos Central.

Het 3-stappen plan:

Ben je benieuwd geraakt en wil je het EAP proberen, dat kan als je de volgende drie stappen volgt:

  1. Eerst dien je een Sophos Central account aan te maken in het geval je die nog niet mocht hebben. Ga naar cloud.sophos.com om een trial account of log-in aan te maken. Zodra je bent aangemeld, kan je je inschrijven voor het Early Access Program. Klik vervolgens op je account in de rechterbovenhoek.
  2. Bij de tweede stap log je in op je Firewall en voeg je de Sophos Central inloggegevens toe aan de ‘Central Synchronization’ scherm en selecteer de optie ‘Manage from Sophos Central’.
  3. Tijdens de laatste stap ga je terug naar Sophos Central en geef je akkoord om de Firewall toe te voegen. En dat is het! Nu kan je veilig je Firewall openen op elke gewenste plek.

Neem deel aan de EAP Community Form om je feedback te delen met het Sophos Team.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.