Products and Services PRODUCTS & SERVICES

2018 NSS Labs NGFW retest resultaten voor XG Firewall

 

Sophos is toegewijd in het aanbieden van de beste beschermingen en prestaties in de industrie. De laatste NSS Labs retest van de XG Firewall bevestigt dat we die belofte waarmaken. Zoals verwacht, presteert de XG Firewall uitermate goed en stopt het 100% van de aanvallen met excellente resultaten tegenover alle andere gebieden welke getest zijn door NSS Labs. De resultaten van zowel effectiviteit en de ‘total cost of ownership (TCO) per beschermde Mpbs zijn uitstekend.

 

Hierbij een samenvatting van de resultaten:

  • 100% Evasion Resistance
  • 82% Exploit Block Rate
  • 100% Resiliency Coverage
  • 100% stabiliteit en betrouwbaarheid
  • 6,194 Mbps tested throughput
  • TCO per beschermde Mbps of $5.47

 

Bekijk de testresultaten welke beschikbaar zijn als download.

 

Je kan ook zien hoe XG Firewall zich positioneert in de NSS Labs Security Value Map (SVM) grafiek.

Sophos XG Firewall klanten en partners hoeven geen actie te ondernemen als je Firewall optimale bescherming biedt. Voor degene die zich afvragen over de HTML padded evasion technieken die missen in de NSS Labs Next Generation Firewall (NFFW) openbare test van juni, deze zijn geadresseerd door de parameters van de AV-engine aan te passen om het bestand te controleren. Er is geen actie nodig als je Firewall apparaat geoptimaliseerde default settings heeft welke gebaseerd zijn op zorgvuldige analyse van het huidige bedreigingslandschap. Je kan meer leren over de instellingen in de XG Firewall Knowledge Base.

 

Zoals je weet, zitten we nooit stil, en zijn we continu bezig met het verbeteren en innoveren van onze producten. Zo komt er binnenkort een extra release van de XG Firewall – houdt de blog in de gaten voor informatie welke we vrijgeven binnen enkele dagen.

Read Similar Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *