Products and Services PRODUCTS & SERVICES

Sophos Day Nederland 2017
Donderdag 5 oktober 2017 heeft de zesde editie van de Sophos Day Nederland 2017 plaatsgevonden in DeFabrique in Utrecht. Op deze inspirerende dag pesenteerde een mooie line up van sprekers zich aan de Sophos partners en eindgebruikers. Met bijna 400 bezoekers (partners en eindgebruikers) kunnen we wederom spreken van een groei ten opzichte van vorig jaar.

Kees Verhoeven (2de kamerlid)
Zo beet 2de kamerlid voor de D66 en IT-politicus van het jaar Kees Verhoeven het spits af met een presentatie over cybersecurity. Waarin hij onder andere sprak over een deltaplan cybersecurity, veiligheidsnorm voor IoT en de voorkeur van het kabinet voor sterke encryptie.

Breakout session
In het ochtendprogramma waren er een 8 tal breakout sessies special voor partners en resellers. Waar er aandacht was voor MSP, marketing tools op de Partner Portal, Intercept X en XG Firewall. Daarnaast werd er een presentatie verzorgt door Sophos distributeurs Crypsys en NewChannel.

Kris Hagerman
Om 13:05 uur startte het middagprogramma met de presentatie van onze CEO Kris Hagerman over This is Next-Gen. Zo presenteerde hij de visie van Sophos op cybersecyrity en liet hij zien welke ontwikkelingen de komende maanden gepland zijn in het Sophos productportfolio. Onder andere Deep Learning en Artifical Intelligence.

Jimmy Nelson
Een zeer enthousiaste Jimmy Nelson gaf een presentatie met de titel ‘Before They Pass Away’. Erg vermakelijk en zelfs de bezoekers werden onderdeel van zijn verhaal.

 

 

 

 

 

IT Security Landscape
Harm van Koppen, Distribution Channel Manager Sophos, gaf in zijn presentatie “IT Security Landscape” uitleg over trends, ontwikklingen en een overzicht van nieuwe gevaren vanuit cyber criminaliteit. Voorbeelden waren Broadpwn, BlueBorne en GPS Spoofing. Ook had hij aandacht voor de nationale campagne van AlertOnline.nl.

Defending the endpoint
Last but certainly not least kwam Matt Cooke, Director of Product Marketing @Sophos op het podium voor zijn presentatie ‘Defending the endpoint with Next Generation Security’ en nam het publiek op een begrijpelijke manier mee naar ‘het wachten tot kwetsbaarheden worden benut’ en de kracht van deep learning.

Pers interviews
Het programma en de line-up van gastsprekers van de Sophos Day 2017 maakte dat er veel aandacht vanuit Nederlandse pers was. Vandaag was er al een videoverslag online: video-sophos-day-nederland-in-beeld

Leuk dat jullie er waren en mocht je dit jaar gemist hebben dan verwelkomen we je graag volgend jaar of op een van onze andere events.

Sophos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *