Products and Services PRODUCTS & SERVICES

Sophos day Nederland
Vandaag 5 oktober 2017 organiseert Sophos de 6de editie van de Sophos Day Nederland in de Fabrique in Maarssen. Mis het grootste regionale evenement van het jaar niet! Na een onstuimig jaar met ransomware in opkomst, data breaches aan de orde van de dag en de EU-regelgeving die snel dichterbij komt, wordt Next Gen IT-beveiliging een cruciale pijler in onze maatschappij.

Doe mee met ons op deze dag om uit te vinden wat je kunt doen en hoe Sophos kan helpen. De registratie is geopend! Registratie of meer informatie: Sophos Day Nederland!

Infosecurity Nederland 2017
Onze Sophos Day gemist of meer interesse in Sophos? Sophos staat ook dit jaar weer op de Inforsecurity Nederland. Schrijf je nu in!

Infosecurity.nl is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional. Vraag nu een gratis ticket aan om binnen 1 dag volledig op de hoogte te zijn van de recente ontwikkelingen.

Sophos
Ook dit jaar is Sophos weer aanwezig met een grote stand op de Infosecurity Nederland. Onze stand (stand nr. 01.D065) staat centraal in de hal naast het grote food court. bekijk hier de plattegrond voor de snelste weg naar onze stand. Tijdens dit tweedaagse evenement geven wij zowel op 1 als 2 november van 13:00 –13:45 uur een inspirerende sessies in Theater 01: Technology Arena. Schrijf je vandaag nog in voor 1 van onze presentaties Schrijf je hier in!

Wij verwelkomen je graag op onze stand op 1 of 2 november 2017.

Sophos

 

 

Read Similar Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *