Products and Services PRODUCTS & SERVICES

Sterk groeiend Sophos neemt distributeur Tech Data onder de arm

Sophos heeft 6 juli 2017 een partnership met een van de grootste distributeurs ter wereld, Tech Data, aangekondigd. Het partnership is voor onbepaalde tijd getekend voor de Belux regio. Alle Sophos beveiligingsproducten en diensten zijn opgenomen in de overeenkomst, met focus op Intercept X en de technologieën ter ondersteuning voor GDPR compliancy.

Sophos kent wereldwijd, maar vooral in de BeLux regio een uitzonderlijke groei. Om de vele resellers op hun wenken te blijven bedienen, is een uitbreiding in het distributielandschap nodig. Daarom heeft Sophos beslist om in zee te gaan met Tech Data, en kiest het via de Azlan afdeling voor een value-added security distributeur. Tech Data zal bijgevolg niet alleen instaan om de security-oplossingen te bieden voor de typische Belgische midmarket, maar beschikt ook over de technische kennis om bijvoorbeeld consultancy en opleidingen te organiseren voor resellers.

Peter Magez, country manager Sophos Belux, stelt het als volgt: “Door onze immense groei moesten we bij Sophos oplossingen zoeken om enerzijds onze resellers beter te bereiken, en anderzijds sneller te reageren op allerlei vragen uit de markt. Met Tech Data hebben we een extra partner gevonden die snel kan schakelen en bovendien de markt een keuze biedt op vlak van distributiemodel. Zo krijgen onze resellers steeds de beste service voor hun noden.”

“Sophos, leader in het Gartner Magic Quadrant in endpoint security, is een van de meest beloftevolle beveiligingsleveranciers in België. We zien dat steeds meer ondernemingen voor hun vooruitstrevende beveiligings- en anti ransomwareoplossingen kiezen. Bij Tech Data zijn we dan ook zeer tevreden dat we dankzij dit partnership ons beveiligingsgamma verder kunnen aanvullen met buitengewone oplossingen voor het KMO-segment en de grote ondernemingen. Onze resellers kunnen bijgevolg met een gerust hart en tegen competitieve prijzen verschillende state of the art beveiligingsoplossingen aanbieden aan hun klanten,” verduidelijkt Jochen Bonne, Directeur Azlan Technology Solutions België & Luxemburg.

Over Tech Data

Tech Data Corporation is een van de grootste distributeurs van technologische producten, diensten en oplossingen ter wereld. Haar geavanceerde logistieke middelen en services met meerwaarde stellen 115.000 wederverkopers in staat om op efficiënte en kosteneffectieve wijze te voorzien in de diverse technologische behoeften van eindgebruikers in meer dan 100 landen. Tech Data heeft in het boekjaar tot 31 januari 2017 USD$ 26,2 miljard in netto verkopen gegenereerd. Het bedrijf is nummer 107 in de Fortune 500® en wordt door Fortune een van de “meest bewonderde bedrijven ter wereld” genoemd. Ga voor meer informatie naar www.techdata.com, of volg ons op Facebook en Twitter.

 

Read Similar Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.