ITSN
Products and Services PRODUCTS & SERVICES

ITSN luistert opening nieuw kantoor op met Sophos Gold Solution partnership

Op 22 november jl. opende ITSN op feestelijke wijze hun nieuwe kantoor in de Innovatoren in Venlo. Maar naast de feestelijkheden rondom deze mijlpaal, was er nog meer reden tot champagne. ITSN behaalde namelijk onlangs de Gold Solution partnerstatus bij Sophos. Pieter Lacroix, managing director Sophos Nederland, overhandigde de Gold Solution plakkaat aan de trotse Hans Hendrikx, directeur van ITSN.

ITSN

“Wij zijn hier ontzettend trots op. We werken al meer dan 10 jaar met Sophos samen. We delen onze visie op de markt en passen qua cultuur en technologie goed bij elkaar. We ervaren Sophos dan ook niet als starre technologieleverancier maar echt als een business partner die meedenkt.”, Aldus Hendrikx.

Groei voor cloud en synchronized security in het vooruitzicht

Voor zowel Sophos als ITSN ligt de focus van de komende jaren op het verder uitwerken van de Sychronized Security visie en het doorpakken op de groei van cloud securitydiensten. “Het behalen van de Gold status betekent voor ons de volgende logische stap in de ontwikkeling van onze samenwerking. Zeker op vlak van Cloud proposities en Synchronized Security. Daar ligt ook de kracht van Sophos, ze weten een duidelijke focus te hanteren. Zij richten zich sterk op Synchronized Security, Cloud, de midsize markt en uiteraard hun kanaal.”, vertelt Hendrikx.

De intrek in het nieuwe kantoor en het behalen van de Gold status zorgen voor de nodige motivatie bij ITSN. “Wij zijn helemaal klaar voor het komende jaar! De belangrijkste uitdaging voor 2017 wordt het verder volwassen maken van de Cloud gebaseerde security diensten van implementatie tot aan support, maar die uitdaging gaan wij samen met Sophos graag aan.”, concludeert Hendrikx.

Over ITSN

ITSN stelt medewerkers en organisatie in staat meer te bereiken met ICT; dat is de missie van ITSN. ITSN biedt vanuit haar kantoren in Venlo en Eindhoven workspace-, Cloud- en security diensten. Adviseert, implementeert en managed deze diensten voor middelgrote bedrijven en instellingen. Kijk voor meer info en referenties op www.itsn.nl

Read Similar Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *