Products and Services PRODUCTS & SERVICES

Hoe trots zijn jullie op het behalen van de titel Sophos Gold Solution partner? Kan je toelichten waarom?

Imagine ICT is zeer verheugd met haar behaalde Sophos Gold Solution status. Het is een erkenning en waardering als partner vanuit Sophos en onderstreept de prettige samenwerking.

Daarnaast is het erg fijn voor onze klanten en relaties om te weten dat wij beschikken over de juiste expertise, hierdoor kunnen wij ons onderscheiden ten opzichte van onze concurrenten en benadrukken wij onze toegevoegde waarde met de expertise en certificering die hiervoor nodig is.

Hoe lang zijn jullie al partner van Sophos? Hoe ervaren jullie de samenwerking tot nu toe?

Imagine ICT is nu ongeveer 5 jaar reseller en partner van Sophos en wij hebben goede ervaringen in onze samenwerking met iedereen binnen de Sophos organisatie.
Sophos is in een aantal projecten een goede ondersteuning geweest met hun expertise en know-how. Onze ervaring met Sophos is dat ze innovatieve oplossingen hebben, welke goed te beheren zijn en gericht op de toekomst, met als voorbeeld de aankomende heartbeat beveiliging.

Wat betekent het behalen van deze titel voor de toekomstige samenwerking met Sophos?

Wij als Imagine ICT verwachten met Sophos continuïteit te bieden richting onze klanten en werken hiermee aan het beveiligen van de IT infrastructuur. Omdat de IT steeds complexer wordt is een betrouwbare partner erg belangrijk. Ook willen wij een antwoord bieden op de toenemende wettelijke regelgeving voor het beschermen van persoons- en bedrijfsgegevens, zeker nu sinds 1 Januari 2016 de wet op het melden van datalekken van kracht is geworden.

Wat is volgens jullie de voornaamste kracht van Sophos? En wat maakt de match Sophos – Imagine ICT zo krachtig?

Beveiliging is zeer complex en zal in de toekomst alleen nog maar complexer worden. Sophos heeft een breed portfolio die hierin oplossingen bieden en het beheer en onderhoud een stuk eenvoudiger maken. Hierdoor is Imagine ICT in staat om kwaliteit te leveren en in te staan voor een correcte en veilige werkomgeving van haar klanten.

Wat zijn volgens/voor jullie de voornaamste uitdagingen voor 2016?

Hoe mensen werken veranderd. In 2016 verwachten wij een ommezwaai richting het mobiele kantoor en zal er ook steeds meer thuis gewerkt gaan worden in ambulante functies. Imagine ICT wil met haar kennis en ervaring optimale diensten bieden, zodat de klantvraag centraal staat.

Over Imagine ICT

Wij vinden dat ICT anders geregeld moet worden. Veel te vaak zien wij onduidelijke offertes, schimmige overeenkomsten met veel kleine letters, torenhoge uurtarieven of peperdure ‘oplossingen’ die vooral in het belang van de leverancier zijn.

Dit past naar onze mening niet in de huidige tijd. Wij doen het dan ook anders.
Kiest u voor samenwerking met ImagineICT BV, dan bent u verzekerd van duidelijke afspraken, korte lijnen en direct klantcontact. Alsof u een eigen ICT-afdeling heeft.

U kunt bij ons terecht voor ICT, VoIP, Mobile en Online oplossingen en ondersteuning.

Read Similar Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *