EU Data Protection Regulation
Products and Services PRODUCTS & SERVICES

De Nederlandse meldplicht datalekken is op 1 januari ingegaan maar tot op de dag van vandaag zijn nog veel te weinig organisaties zich bewust van hun eigen databeveiliging. Ze hebben geen idee waar ze moeten beginnen wanneer het op gebruik van encryptie aankomt.

Tijdens de week van 14 maart komt Sophos wederom naar je toe tijdens de 2e Sophos roadshow. In een korte gratis ontbijtsessie bespreken we de gevolgen van de meldplicht datalekken, Europese regelgeving en het gebruik van encryptie.

Ontdek of uw organisatie voldoet aan de nieuwe regels

Binnen anderhalf uur bent u volledig op de hoogte van de wetgeving, waar u bij uw eigen organisatie of die van uw klanten op moet letten en hoe u de eerste stappen zet richting adequate databeveiliging. En zo natuurlijk de hoge boetes vanuit de Autoriteit Persoonsgegevens (en vanaf 2018 – Europa) voorkomt.

Programma:

  • 8.30 – Start + ontbijt
  • 9.00 – De meldplicht datalekken uitgelegd – Harm van Koppen/Pieter Lacroix
  • 9.30 – De Europese General Data Protection regulation – Anthony Merry/Pieter Lacroix
  • 10.00 – Hoe gaat u aan de slag met encryptie? – Anthony Merry/ John Veldhuis
  • 10.30 – Koffie + afsluiter

Mis het niet!

Kijk hieronder wanneer we langskomen in een nabijgelegen stad en schrijf u zo snel mogelijk gratis in. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per sessie:

Meer weten?

Wilt u nu al meer weten over deze nieuwe regelgeving en het gebruik van encryptie? Download dan de whitepaper via onze website. U kunt hier ook een snelle compliance check uitproberen en zien of uw organisatie al voldoet aan de nieuwe regels.

Read Similar Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *