GroupSecure wordt eerste Platinum Solution partner van Sophos in Nederland

CorporatePartners & DistributorsSecurity newsChannelPartnerSophos
Platinum Solution Partner

GroupSecure wordt eerste Platinum Solution partner van Sophos in Nederland

Sophos beloont reseller voor hoge inzet, focus en toewijding

GroupSecure is door Sophos benoemt tot Platinum Solution partner. De IT dienstverlener uit Twente is daarmee de eerste Nederlandse partner van Sophos die deze status bereikt. “GroupSecure heeft een duidelijke IT-beveiligingsvisie en strategie om klanten optimaal te kunnen ondersteunen op het gebied van advies en beheer. Hierdoor is de organisatie een waardevolle partner voor Sophos. Zij zijn met recht onze eerste Platinum Solution partner in Nederland”, aldus Harm van Koppen, Channel Account Executive Sophos Nederland.

GroupSecure heeft een snelle opmars als partner gemaakt de voorbije drie jaar. De organisatie is gestart in de firewallmarkt en werd in 2011 partner van Astaro. Nadat deze laatste in dat jaar door Sophos werd overgenomen, kwam GroupSecure in het partnerprogramma van Sophos terecht. “We hebben in relatief korte tijd het gehele programma doorlopen. Daarom zijn we ook ontzettend trots op deze titel”, vertelt Florian Brouwers, sales manager bij GroupSecure. “We hebben er hard voor gewerkt en door focus en toewijding hebben we dit bereikt. Sophos is voor ons een belangrijke partner en door het behalen van de hoogste partnerstatus zal dit zeker ook zo blijven.”

Volle kracht vooruit

GroupSecure is ervan overtuigd dat de doorgemaakte groei ook de komende jaren zo voort zet. “De samenwerking met Sophos is uitstekend, en daarnaast beschikt Sophos over een compleet en krachtig productportfolio. Samen met een goede band met onze distributeur Contec vormt dit de perfecte combinatie voor een succesvolle partnership”, volgens Brouwers.

Over GroupSecure:

GroupSecure is een technische ICT dienstverlener met diepgaande kennis van, en volledige focus op ICT-beveiliging, maar met een sterke menselijke factor. Met onze nuchtere Twentse mentaliteit en inzet beveiligen wij onze klantnetwerken met technisch hoogstaande oplossingen en helder advies. Onze klanten moeten altijd op ons kunnen rekenen en wij zijn pas tevreden als wij door onze klanten ongevraagd worden aanbevolen bij hún relaties! Kijk voor meer informatie op www.groupsecure.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.