Aragorn Partner of the year Western Europe
Products and Services PRODUCTS & SERVICES

Aragorn wint Sophos West-Europa Partner of the Year Award

Sophos West-Europa Partner of the Year

ICT dienstverlener Aragorn heeft op 15 mei in Londen de award voor West-Europa Partner of the Year van Sophos ontvangen. Hiermee beloonde Sophos Aragorn voor de goede resultaten van het afgelopen jaar op het vlak van sales en marketing en de jarenlange inzet. Sophos organiseerde voor de derde keer de jaarlijkse partnerconferentie waar het bedrijf de visie en strategie voor het komende jaar aan zijn EMEA partners bekend maakte.

Gezamenlijk marketing – en salessucces

“Deze award is een geweldige erkenning voor Aragorn. Ruim 15 jaar geleden zijn we als partner begonnen en met name in de voorbije drie jaar hebben we samen met Sophos prachtige resultaten geboekt”, aldus Nico Jansen, directeur Aragorn. “Het nauwe contact dat we onderhouden met onze distributeurs en Sophos, de diepgaande kennis, de kwaliteit van het product en de uitstekende support, zorgen voor een goed partnership. De kracht van UTM en de beveiligingsoplossingen die Sophos hierin biedt, hebben voor een sterke groei gezorgd de voorbije drie jaar. We hopen deze stijgende lijn samen door te zetten de komende jaren.”

Aragorn Partner of the year Western Europe

“We zijn trots op het feit dat Aragorn zich Partner of the Year voor de regio West-Europa mag noemen”, vertelt Pieter Lacroix, managing director Sophos Nederland. “De toegewijde inzet van partners is cruciaal voor het succes van Sophos. Aragorn zet zich al jaren in met een sterke focus op UTM en is al langere tijd Gold Solution Partner van Sophos. Het behalen van de Partner of the Year award is een mooie en verdiende kroon op het werk dat zij tot nu toe geleverd hebben.”

Over Aragorn:

Aragorn, opgericht in 1990 met twee vestigingen in Eindhoven, biedt innovatieve en intelligente ICT-dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf. Dit met focus op Private Cloud, Online Backup en Security. Aragorn heeft 40 medewerkers die meer dan 300 klanten op ICT gebied professioneel ondersteunen. Aragorn onderscheidt zich in de markt door kennis, flexibiliteit en prijs. Aragorn investeert continue in de kennis van medewerkers waardoor kwaliteit van dienstverlening wordt gewaarborgd. Ga voor meer informatie naar: http://www.aragorn.nl.

Read Similar Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.