Products and Services PRODUCTS & SERVICES

Kappa Data neemt distributieactiviteiten van ozOos over

Kappa Data, value added distributeur van netwerk- en securityproducten, neemt vanaf 1 mei de distributieactiviteiten van zijn sectorgenoot ozOos over.

Met deze overname versterkt Kappa Data haar positie aanzienlijk op de Franstalige en de Luxemburgse markt, waar ozOos een sterk cliënteel had opgebouwd en voegt Sophos toe aan zijn product portfolio.

Vanaf 1 mei zullen de ozOos klanten een factuur vanuit Kappa Data ontvangen, maar verder blijft het voor deze resellers ‘business as usual’. Kappa Data honoreert alle commerciële condities die ozOos heeft afgesproken, en zal verder bouwen op de sterke basis die het bedrijf ontwikkeld heeft.

Ter ondersteuning van de activiteiten die het van ozOos overneemt, trekt Kappa Data ook Dirk Cipido als Business Development Manager aan, die binnen Kappa Data verantwoordelijk wordt voor de ontwikkeling van de Sophos-productlijn.

Tanguy Derriks, CEO van ozOos, zal Kappa Data actief ondersteunen in de uitbouw van technische expertise en het opzetten van een Sophos Authorized Training Center binnen Kappa Data.

Dankzij de samenwerking met Kappa Data kan ozOos zich concentreren op de uitbouw van Veezo, de virtual security officer, die het als eigen product gelanceerd heeft op de markt, alsook met het leveren van een compleet pakket consultancy services, audits en trainingen.

 

Read Similar Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.