Sophos benoemt Bechtle Direct B.V. tot Platinum Partner

Corporate

Bechtle Direct B.V. heeft van Sophos het predicaat ‘Platinum Partner’ ontvangen. Het van oorsprong Duitse bedrijf dat met 150 medewerkers in Eindhoven en Breukelen is gevestigd, treedt als zakelijke partner op voor alle securityoplossingen van Sophos in Nederland voor onder meer de werkvelden Workspace (endpoint), Connectivity (firewall) en Data Center (servers).

“We zijn zeer blij dat we ons vanaf heden een Platinum Partner van Sophos mogen noemen”, zegt Joris Rooijackers, Solution Advisor Security bij Bechtle Direct B.V. “We waren al geruime tijd op zoek naar een next-generation vendor die ons kan ondersteunen in de transitie van traditionele endpoint naar next-gen endpoint security. Nadat we eind vorig jaar de eerste gesprekken voerden, hebben we relatief snel in Sophos de ideale partij gevonden. Een ware win-win: wij beschikken over best-of-breed beveiligingsoplossingen voor onze klanten en aan de andere kant kunnen wij vanwege ons uitgebreide netwerk meer business voor Sophos in Nederland genereren.”

Hans Claeskens, Channel Director Benelux bij Sophos, voegt hieraan toe: “Uiteraard zijn wij ook blij met Bechtle als nieuwe Platinum Partner. Met deze beklonken samenwerking kan Bechtle niet alleen op nog meer support vanuit Sophos rekenen, maar ook op een nog intensievere samenwerking en een meer dan aantrekkelijke pricing van ons securityportfolio.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.