Partner status

Sophos NewsGold partnerPartnerPartner statusSophos partnerSophos' Synchronized Security

Nieuwe partner status voor Improves, Aces Direct en Aspect ICT.

Graag zetten we de volgende partners in het zonnetje voor het behalen van de volgende partnerstatus.

Improves
Gefeliciteerd! Jullie zijn nu een Synchronized Security Partner. Deze exclusieve accreditatie laat zien dat jullie een expert zijn op het gebied van Synchronized Security en hoe dit de beveiliging van jullie klanten kan revolutioneren.

Jullie zijn tevens een van onze eerste partners die het volledige Synchronized Security Partner programma afronden, we zijn dan ook uitermate verrukt om jullie, als een extra speciale beloning, een van onze Sophos-branded, MAVIC Pro, personal drone aan te bieden. Deze vliegt binnenkort jullie kant op!

 

Aces Direct
Gefeliciteerd! Jullie zijn nu een Sophos Gold Partner. Deze accreditatie laat zien dat jullie een expert zijn op het gebied van Sophos Security and hoe dit de beveiliging van jullie klanten kan revolutioneren.

Aspect ICT
Gefeliciteerd! Jullie zijn nu een Sophos Gold Partner. Deze accreditatie laat zien dat jullie een expert zijn op het gebied van Sophos Security and hoe dit de beveiliging van jullie klanten kan revolutioneren.

Erkenning van jullie prestatie
Om onze waardering uit te spreken over de door jullie geleverde prestatie en daarbij behorende erkenning zal er een exclusieve plaque jullie kant op komen. Onze erkenning en deze plaque zullen bijdragen aan de zichtbaarheid bij de eindgebruiker.

Happy selling!

Sophos Benelux

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s