Sophos, NextGen
Products and Services PRODUCTS & SERVICES

Sophos bindt de strijd aan met onbekende exploits en ransomware

Sophos kondigt de lancering van het beta programma voor Sophos Intercept aan, de volgende generatie in geavanceerde endpoint beveiligingsoplossingen in het brede portfolio van de organisatie. Met de explosieve groei van ransomware, zero-day exploits en overige online dreigingen, zijn geavanceerde end-usersecurity technologieën onmisbaar. Zeker bij het voorkomen, detecteren en beantwoorden van de huidige cyberdreigingen. Sophos Intercept kan naast eender welke andere endpoint security software draaien, waarmee het beveiligingsniveau van iedere organisatie aanzienlijk wordt verhoogd. Met minimale impact op de prestatie van een systeem wordt zo optimale beveiliging geboden tegen onbekende exploit varianten en verborgen aanvallen.

Sophos Intercept integreert next-generation endpoint verdedigingstechnieken in een enkel product, waarbij ook de progressieve anti-exploit technologieen van SurfRight worden meegenomen.

Nieuwe ontwikkelingen binnen Sophos Intercept bestaan uit:

  • De meest bekwame ransomware prevention uit de sector die ransomware blokkeert voor het in staat is systemen te vergrendelen en plat te leggen
  • Progressieve exploit detectie die zero-day threat varianten blokkeert zonder daarbij file scanning nodig te hebben
  • Bewezen en geprezen Sophos Clean technologie die spyware en diepgewortelde, sluimerende malware opspoort en verwijdert
  • Real-time forensische rapportering over iedere aanval via een geautomatiseerd incident response dashboard

“Sophos wil de manier waarop organisaties hun geavanceerde endpoint protection zien veranderen. We werken zo veel mogelijk complex beheer en configuratie weg om zo next-generation beveiliging te leveren die gewoon werkt. Zoek de dreiging, hou het tegen en verwijder het volledig – zelfs in het geval van zero-day exploits en irritant opdringerige malware,” zegt Dan Schiappa, Senior Vice President en General Manager van de Enduser Security Group bij Sophos. “Dankzij de combinatie van de bewezen en onafhankelijke geavanceerde technologie van Sophos met de innovatieve exploit protection en remediation technologie van SurfRight, is Sophos in staat de meest intelligente, intuïtieve en omvattende endpoint beveiliging op de markt te leveren – real-time onderschepping van malware zonder file scanning.”

Dit belooft een geweldige stap vooruit te worden op het vlak van anti-ransomware en anti-hacker technologieen. Als je als Sophos partner absoluut niet kunt wachten, kan je vandaag al een trial aanvragen voor Sophos Ultimate (Endpoint Protection Advanced + Sophos Intercept) via je Channel Account Manager. Eindgebruikers moeten nog even wachten. De publieke beta versie van Sophos Intercept wordt eind augustus verwacht en de uiteindelijke lancering midden september. We houden jullie dus zeker op de hoogte.

Read Similar Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *