Products and Services PRODUCTS & SERVICES

Sophos Partner aan het woord – Virtual Security

Hoe trots zijn jullie op het behalen van dit certificaat? Kan je toelichten waarom?

Virtual Security is trots om Sophos Gold Solution Partner te mogen zijn. Het is van de ene kant een erkenning en waardering als partner vanuit Sophos . Van de andere kant is het een bewijs naar onze klanten toe dat wij ervaren zijn met de producten van Sophos.

Hoe lang zijn jullie al partner van Sophos? Hoe ervaren jullie de samenwerking tot nu toe?

Virtual Security is al sinds begin 2012 partner van Sophos en de ervaringen met Sophos zijn uitstekend. Niet alleen met de Sophos producten maar ook met de uitstekende informatie voorziening van Sophos richting de partners. Op die manier kunnen wij onze klanten ook voorzien van de laatste informatie en mogelijkheden op het gebied van IT  Security.

Wat betekent het behalen van deze titel voor de toekomstige samenwerking met Sophos?

Het behalen van de Sophos Gold Solution Status zorgt voor de toekomst voor een nog betere samenwerking tussen Sophos en Virtual Security. Niet alleen op het gebied van Techniek maar ook op het gebied van Marketing en Sales.

Wat is volgens jullie de voornaamste kracht van Sophos? En wat maakt de match Sophos – Virtual Security zo krachtig?

De voornaamste kracht van Sophos is eenvoud. Sophos is van mening dat Security producten eenvoudig te beheren moeten zijn. Virtual Security deelt deze mening. Veel van onze klanten beheren de oplossing na implementatie zelf. Hebben ze toch vragen? Dan helpt Virtual Security ze graag met verdere configuratie of support.

Daarnaast is Sophos de enige IT security vendor welke leider is in het Gartner Magic Quadrant voor Unified Thread Magement (UTM), Mobile Data Protection en Endpoint protection. De producten van Sophos gaan met de volgende versie communiceren met elkaar. Hierdoor werken Endpoint en UTM  oplossingen samen om bedreigingen de detecteren en isoleren in het netwerk. Virtual Security levert niet alleen UTM of een Endpoint oplossing, wij leveren alle producten van Sophos.

Wat zijn volgens/voor jullie de voornaamste uitdagingen voor 2016?

Volgens Virtual Security zijn de voornaamste uitdagingen voor 2016 netwerkbeveiliging, databeveiliging en Mobile Security. Veel klanten hebben nog een verouderde firewall of hebben data op laptops welke onbeveiligd zijn en gebruiken geen Mobile security. Door de nieuwe wet meldplicht datalekken kunnen bij verlies van persoonsgegevens hoge boetes worden opgelegd aan bedrijven. Wij verwachten dat veel bedrijven hier een grote uitdaging aan zullen hebben.

Over Virtual Security

Virtual Security is sinds 2007 actief als ICT-dienstverlener voor klanten die zoeken naar innovatieve ICT Security-oplossingen voor de ondersteuning van hun bedrijfsprocessen. De focus van onze activiteiten zijn de beveiliging netwerken en endpoints. Virtual Security helpt klanten met het analyseren van vraagstukken op het gebied van informatievoorziening en –beveiliging en levert oplossingen op het gebied van managed security services, netwerkbeveiliging, veilig remote werken, verantwoord internet, encryptie en Bring Your Own Device. Virtual Security biedt de juiste oplossing op basis van de eigen expertise in combinatie met de geavanceerde producten van toonaangevende leveranciers zoals Sophos.

Read Similar Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.